Fetás-spenótos mártogatós zöldségnyársakkal

Hozzávalók 2 főre

100 g fetasajt
2 evőkanál joghurt
1 marék bébispenót (kb 35 g)
1 gerezd fokhagyma
1 csilipaprika
pár csepp lime lé
6 bambusznyárs
Zöldségek kockázva: kaliforniai paprika, uborka, retek, koktélparadicsom

Elkészítés:

Készítsük el a mártogatóst. A joghurtot keverjük simára a feta sajttal, reszeljük bele a fokhagymát és a kierezett apróra vágott csilit. A spenótot vágjuk vékony laskára, keverjük a krémbe. Csepegtessünk hozzá pár csepp lime lét, kóstoljuk meg, és ízlésünk szerint fűszerezzük sóval, borssal, lime-lével, vagy egy kis csilivel.
Ha kész, tegyük félre, és készítsük el a zöldségnyársakat. A zöldségeket vágjuk 2,5 cm-es darabokra, és egymást váltva húzzuk nyársra. Rögtön tálalhatjuk is ezt a finomságot.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben