Madársaláta kecskesajttal, eperrel

Hozzávalók 2 főre:

80 g madársaláta ( 1csomag)
150 g eper, 6 nagyobb szem
80 g kecskesajt
1 evőkanál balzsamecet,
3 evőkanál olivaolaj
1kiskanál meggyszörp, vagy bármilyen piros bogyós szörp
só, bors

Elkészítés:

A madársalátát tálba szórjuk. A kecskesajtot falatnyi kockákra vágjuk. 2 szem eper kivételével a többi epret megmossuk, negyedekre, szeletekre vágjuk. Az öntethez a félretett 2 szem epret, az olajjal, balzsamecettel és szörppel botmixerrel pürésítjük. Ha nagyon sűrű, kiskanalanként adjunk hozzá vizet. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Elrendezzük a salátán az epreket és a kecskesajt darabokat, az öntettel meglocsoljuk, és azonnal tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben