Rukkola Saláta mozzarellával a la Sifi

Hozzávalók 2 személyre:

80g Eisberg rucola
5 db koktél paradicsom
1 avokádó
50 g mozzarella
1 ek olivaolaj
1  ek balzsamecet
só,bors,
1 ek pesto
 
Elkészítés:

Rukkolát egy tálba szórjuk. A paradicsomokat félbe vágjuk , avokádót izlésesen felszeleteljük. A salátára rendezzük, és a mozzarellát is rárakjuk.
Az olajat, a pesztót, és a balzsamecetet összekeverjük, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk.
Meglocsoljuk az öntettel a salátát, azonnal fogyasztjuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben