bogi kep2

 

 

 

 

 

 

 

 

Salátázz Bogival!
Hogy miért éppen velem? Mert én ugyanúgy imádom a salátákat mint Te. De hogyan is kezdődött ez a salátaszerelem... Hivatalos képesítéseimet tekintve angol-spanyol szakos bölcsész vagyok. Az egyetem választásom oka egyszerű volt: akkoriban igen kifizetődő volt a magas szintű nyelvtudás. Emellett azonban volt egy másik, legalább ilyen fontos szempontom is, még pedig az, hogy mindig is fontosnak tartottam, hogy szót értsek a világgal, hogy más kultúrákat ismerjek meg.

Így utólag nézve, valami hasonló okból kezdtem el főzni is. Szerettem enni, szerettem főzni, de szerettem volna jobban érteni az ételeket. Ahogy haladtam a receptekkel és kísérleteztem a tökéletesítésükkel, azon kaptam magam, hogy az egész életemet áthatja a főzés szenvedélye. Bár a főztömet már rég nem csak a családom élvezheti, én magamat leginkább kísérletező kedvű háziasszonynak tartom, aki élvezi a klasszikus fogásokat, ugyanakkor az újraértelmezés lehetőségét látja miden falatban.

A saláták is hasonló íven jutottak be a konyhámba. Először köretként, mert kell a zöld, meg néminemű kalória gazdálkodás sem árt. Persze a köretnek sem tett rosszat az öntet, és bár imádom az olasz konyhát, az olaj és az ecet hosszútávon nem volt túl szórakoztató. Így jöttek az egyre rafináltabb öntetek, amik hozták magukkal az egyre változatosabb hozzávalókat, hogy a végén már nem maradt más a tányéron, csak egy elképesztően finom saláta. Ezeket a recepteket olvashatjátok tőlem minden héten, és remélem, hogy ugyanolyan örömmel fogjátok elkészíteni és fogyasztani mint én.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben