Eisberg saláták

uj csomagolasban 1000x500
NINCS TAKARGATNI VALÓNK!
Az Eisberg piacvezető szerepéhez méltón gyakran megújul, a hagyományos salátakeverékek mellett az elmúlt évek újdonsága a zöldség grill tálak, a Frissnass gyereksaláta, a Tokaj dresszingcsalád és a Green Drink zöldségturmix alap bevezetése volt. A cég hétszeres Superbrands díjas, és a kiskereskedelemben kapható Eisberg salátatermékek mindegyike Kiváló Magyar Élelmiszer minősítéssel rendelkezik.

2018 februártól a vásárlók új Eisberg csomagolással találkozhatnak a polcokon.

Ahhoz, hogy a konyhakész salátakeverékek a lejárat napjáig bizalmat ébresszenek a vásárlóban, minden részletnek tökéletesen kell működni, az alapanyag minőségének biztosításától, a gyártástechnika számos elemén át, a hűtőlánc betartásáig. A termék önmagában, természetesen friss és szép, erre szeretnénk a vásárlók figyelmét irányítani, ezért mostantól a dizájnelemek nem takarják el a salátakeverékeket. A zacskó teljes tartalma láthatóvá válik, mivel a képek a tasak hátoldalán kerültek elhelyezésre.

ÚJDONSÁG:
Számos salátamixünket spirálformára vágott zöldségekkel tesszük még izgalmasabbá, vonzóbbá. Ez a kreatív ötlet eddigi tapasztalataink szerint nemcsak a gyerekeket varázsolta el, de a felnőttek sem tudnak ellenállni a tekergő sárgarépa és céklaspiráloknak.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben