Húsvéti nyulas futás 2018.04.07.

 

rabbit-3249427 640


Már már hagyománnyá vált, hogy jeles alkalmmakkor, vicces alakzatokat futunk, így idén sem maradhat el a Húsvéti gyulas futás.
2018. április 7., 9:00
Találkozó, egyben rajt és cél: Népliget, Planetárium melleti parkoló (https://goo.gl/maps/TDiFXMRhRSn).
Táv: 4,5 km
Találkozó: 9:30 – 9:45
Rajt: 10:00
Tervezett átlagos tempó: 6:45 - 7:00 perc / km.
A részvétel ingyenes.

A Népliget betonozott útjain, földutakon, és néhol a földutakat elhagyva futunk. Kutya, babakocsi nem akadály.

Kutya:
Kutyát csak akkor hozz, ha tökéletesen biztos vagy abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
Az útvonalon lépcső, vagy emelkedő nem lesz, az ösvényeken viszont néhol viszonylag nehéz a babakocsit tolni, de futóbabakocsival, különösen, ha terepre készült, nem jelent majd gondot. A bokrok melletti elhaladásnál figyelj a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsd a babakocsis anyukákat és apukákat.

Kérlek, hogy legkésőbb a futás előtti napon aktualizáld a részvételi szándékodat: ha nem tudsz jönni, állítsd át ’Megyek’-ről ’Érdekel’-re.
https://www.facebook.com/events/114142089405797/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1522230826289059

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben