István

„Az együtt töltött idő mindennél többet ér”

Azt gondolhatnánk, hogy Mikinek a bátyja, Dudás István mutatta meg a sportkarrierhez vezető utat, a valóság azonban az, hogy István a sport helyett a tanulást választotta.
Bár maga is kajakozott két évig, egy szívbetegség miatt le kellett mondania az élsportolói célokról. Ez azonban nem azt jelenti, hogy búcsút intett a sportnak. Fontos számára, hogy a mozgás jelen legyen a hétköznapjaiban, még ha nem is versenyzői szinten. A sport mellett természetesen az étrendjére is odafigyel. Bármi is kerüljön a saját vagy választottja tányérjára, az biztos, hogy valami egészen ínyenc és finom falat lesz.
Bár a sport a hétköznapjai része, mégis közgazdászként termeli a GDP-t, nap nap után. Ám míg Leonardo di Caprio nem oly rég ezt a Wall Street farkasaként tette, addig ő a tőzsde cápákkal ellentétben a békés hétköznapok híve és szívesen főz a nőnek, aki rabul ejtette a szívét. Mert a szemtelen tekintet mögött egy igazán érző szívű férfi rejtőzik, akinek a szeretteinél semmi sem fontosabb.
De milyen is egy tökéletes, szerelmes nap? István szerint, ha romantikáról van szó, akkor nem hiányozhat a zene, mondjuk Lou Reed Perfect Day című száma. És ha már előkerül egy ilyen tökéletes szerelmes dal, akkor szerinte érdemes egy tökéletes romantikus napot tartani. Sangríát inni a parkban, állatokat etetni az állatkertben vagy moziba menni. A legfontosabb, hogy bármiről is legyen szó, értékeljük azt, hogy a másikkal lehetünk.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben