Kristóf

„Az igazira érdemes várni és én türelmes vagyok

Az 1991-ben született, az Ifjúsági Világbajnokságon második helyezést elért és olimpiai kerettag Bán Kristóf Tamás a kajak sportág egyik ifjú tehetsége, aki joghallgatóként már most tudatosan készül a versenyzés utáni életére. Így a Fradi színeiben kajakozó Kristófban nem csak a jövő egyik sikeres sportolóját, de leendő ügyvédjét is tisztelhetjük.

Két komoly feladat, melyeknek nem csak teljesítése, de az összehangolása sem kevés kihívást jelent, de Bán Kristófot holmi apró nehézségek nem riasztják el célja elérésétől. Kétségtelen, hogy ennyi feladat mellett kevés ideje marad az ismerkedésre, de bízik benne, hogy ha szembe jön az igazi, akkor nem lesz legyőzhetetlen akadály számára.

Két nővér mellett felnőve pedig azt is alkalma volt megtanulni, hogy a női lélek bonyolult szerkezet, és az igazi hódítónak nem árt több téren is felkészültnek lennie. Egy kellemes vacsora, főleg ha maga a vendéglátó készíti, minden nő szívét meghódítja. És hát ha csak ennyin múlik, rajta biztosan nem fog. Már csak a megfelelő vacsora partnert kell megtalálnia...

És hogy mi kerül egy ilyen különleges alkalommal az asztalra? A szintén a riói olimpiára készülő Kristóf a felkészülési időszakban elvárt, dietetikus által összeállított étrendet viszi, amitől eltérni sajnos még különleges alkalmakkor sem lehet. Így az estéket a saláták uralják, aminek kösznhetően Kristóf szinte saláta szakértővé képezte ki magát, ráadásul a vendégének sem kell aggódnia a vonalai miatt, már pedig Kristófnak az egészség, legyen szó akár a sajátjáról, akár másokéról,  legalább annyira fontos, mint a céljai elérése.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben