Márk

„Egy vacsora nem csak az ételről szól”

Komoly külső, határozott fellépés és barátságos tekintet. Azt gondolhatnánk, hogy mindezek birtokában Bárdfalvi Márknak nincs gondja, ha hódításról van szó, és nincs is, de úgy gondolja, hogy szimplán a külső még nem jogosít fel mindenre. Az igényességet mindennél többre tartja, és ez alól nem képeznek kivételt sem a randevúk, sem pedig ő maga. Mindezen elvárások tükrében elkészíteni egy saláta vacsorát? Csekélység.

Márk életét, akárcsak Dudás Mikiét és Bán Kristófét, gyerekkora óta a kajakozás tölti ki. Jelenleg a Vasas Sport Club versenyzője, legutóbb pedig a 2014. július 17-20. között megrendezett ICF Ifjúsági és U23 Gyorsasági Kajak-Kenu Világbajnokságon került reflektorfénybe mint a döntőbe jutott U23-as magyar 1000 méteres K4-es hajó egyig tagja.

A víz szeretete talán egyértelmű annál, aki a Dunakanyar szívében, Vácott látta meg a napvilágot, de a sportba fektetett komoly munkához viszont biztosan nem elég. Kitartás, akarat és fegyelem nélkül nem képzelhető el sport karrier, különös tekintettel arra, hogy Márk, akárcsak Dudás Miki és Bán Kristóf, szintén a jövő évi olimpián való részvételt tűzte ki célul.

A célok eléréséhez nem kevés lemondáson át vezet az út. Az edzések és a szigorú étrend mellett, szórakozásból sem sok jut a sportolóknak: míg mások a tavaszt és a nyarat teraszokon vagy a vízparton töltik, addig ő ‒ akárcsak a válogatott többi tagja ‒ a márciust egy külföldi edzőtáborban, a nyári versenyekig hátra levő időt pedig a szolnoki edzőtáborban tölti, a nyarat meg leginkább a vízen, és nem a parton lábat lógatva.

Így nem meglepő, hogy ha végre van szabadideje, akkor azt megbecsüli és igyekszik azokkal tölteni, akiket a felkészülés alatt és verseny idényben nélkülözni kénytelen. A kérdés már csak az, hogy ki lesz az a szerencsés hölgy, aki elnyeri ennek a szépreményű sportolónak a szívét.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben