Chili

A chili őshazája Közép- és Dél-Amerika, napjainkban már szinte mindenhol termesztik. Kb. 100 különböző fajtája ismert.
Serkenti a vérkeringést, baktériumölő hatása is van. A mexikói konyha legkedveltebb fűszere. A szárított chili sokkal intenzívebb hatással bír, mint a friss.
Minél kisebb, annál csípősebb. Ha nem akarjuk, hogy ételünk túlságosan csípős legyen, távolítsuk el a magokat és az erezetet.
Használhatjuk levesekhez, salátákhoz, zöldség köretekhez, minden húsféle, csirke, halételekhez.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben