Málnás kecskesajtos saláta

Hozzávalók 2-4 főre:

½ csomag Eisberg Bolero mix
1/2  csomag Eisberg Rucola
80 g friss málna
100 g kecskesajt
70 g Abraham prosciutto crudo, olasz nyers sonka    
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál Tokaj Dressing Málna

Elkészítés:

A két salátát összeforgatjuk egy nagy tálban.
Az öntet hozzávalóit egy üvegben összerázzuk.  Az öntet felét a levelekre locsoljuk és összeforgatjuk vele.
A salátán elrendezzük a málnaszemeket, a sonkadarabokat és a kecskesajt darabokat. Meglocsoljuk a maradék öntettel.

                                          A videó megnyitásásért kattints a képre
Gergovideo6

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben