Mediterrán tésztasaláta rukkolával

Hozzávalók 2-4 főre:

½ csomag Eisberg Rucola
10-15 koktélparadicsom
100 g mozzarella
4 marék durumlisztből készült tészta
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál enyhe borecet.

Elkészítés:

Főzzük meg a tésztát.  Amíg fő a tészta, a paradicsomokat vágjuk félbe, szórjuk a tálalótálba, locsoljuk meg az olajjal és az ecettel, alaposan sózzuk. Kockázzuk fel a sajtot.
A kifőtt, meleg tésztát borítsuk a paradicsomra, majd adjuk hozzá a rukkolát, és még forrón alaposan keverjük össze. Kóstoljuk meg, ízesítsük ízlés szerint.
Szórjuk meg a kockázott mozzarellával.

                                        A videó megnyitásásért kattints a képre
Gergovideo2

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben