Olaszos saláta bufala mozarellával

Hozzávalók (2-4 főre):

½ csomag Eisberg Rucola
½ csomag Eisberg Bolero mix
120 g bufala mozzarella
1 csokor friss, tépett bazsalikomlevél
2 nagy lédús paradicsom (szobahőmérsékletű)
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál Tokaj Dressing Málna
Só, bors

Elkészítés:

A salátákat szórjuk egy tálba a tépkedett bazsalikomlevéllel, lazán keverjük össze.
A paradicsomot szeleteljük fel, tegyük a salátára. A mozzarellát tépjük darabokra és rendezzük el a salátán.
Az öntet hozzávalóit egy kis üvegben rázzuk össze és locsoljuk a salátára.
Tálaljuk, szervírozáskor forgassuk össze.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben