Alma, aszalt meggy- és diósaláta

Hozzávalók:

Öntethez:

  • 2 evőkanál majonéz
  • 2 evőkanál juharszirup
  • 3 evőkanál fehérbor ecet
  • 1 dl olívaolaj

Salátához:


Elkészítés:

A majonézt, a juharszirupot és az ecetet kézi habverővel összekeverjük, és fokozatosan, folyamatos keverés közben hozzácsorgatjuk az olajat.

Az almát falatnyi kockákra vágjuk. A diót pedig száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, majd mozsárban durvára törjük.

A saláta keveréket egy tányérra tesszük, rászórjuk az almakockákat, a diót és az aszalt meggyet, végül az egészet meglocsoljuk az öntettel.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben