Hozzávalók:
Öntethez:
- 2 evőkanál majonéz
- 2 evőkanál juharszirup
- 3 evőkanál fehérbor ecet
- 1 dl olívaolaj
Salátához:
- 1 alma
- 2 dkg dió
- 2 dkg aszalt meggy
- 1 endívia saláta
- ½ Jégsaláta
- ½ radicchio
- 1 vékonyan szeletelt sárgarépa
- ½ kukorica konzerv
- Vagy a fentiek helyett 1 csomag eisberg Wellnes Mix friss salátakeverék
Elkészítés:
A majonézt, a juharszirupot és az ecetet kézi habverővel összekeverjük, és fokozatosan, folyamatos keverés közben hozzácsorgatjuk az olajat.
Az almát falatnyi kockákra vágjuk. A diót pedig száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, majd mozsárban durvára törjük.
A saláta keveréket egy tányérra tesszük, rászórjuk az almakockákat, a diót és az aszalt meggyet, végül az egészet meglocsoljuk az öntettel.