Epres Feta saláta

Hozzávalók:

  • 2,5 dl szeletelt mandula
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál méz vagy juharszirup
  • 1 teáskanál Dijoni mustár
  • 0,5 dl málnaecet
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 2 evőkanál barna cukor
  • 1 dl olaj
  • 1 fej római saláta
  • 20 dkg friss szeletelt eper
  • 10 dkg kockákra vágott feta sajt

Elkészítés:

Serpenyőben közepes lángon pirítsuk meg a szeletelt mandulát, amíg világosbarna nem lesz. Vegyük le a tűzről és tegyük félre.
Egy nagyobb tálban készítsük el az öntetett a fokhagymából és a mézből, Dijoni mustárból, málnaecetből, balzsamecetből, barna cukorból és olajból.
Egy nagyobb tálban tegyük bele a mandulát a római salátát az epret és a feta sajtot, majd az öntettel egyenletesen öntözzük meg és tálaljuk!
Pikáns és finom!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben