Kék saláta áfonyával

Hozzávalók:

  • 150 g áfonya
  • tökmag, ízlés szerinti mennyiség
  • 145 g spenót
  • 100 g kék márványsajt
  • olívaolaj
  • friss citromlé
  • 1 teáskanál méz
  • pirított kenyérkockák

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 190 fokra, egy sütőlapon szórd szét a tökmagot és az áfonyát és pirítsd meg a sütőben 5-8 percig. Hagyd kihűlni.
Készítsd el az öntetet: egy kis edényben keverd el az olajat, a citromlét és a mézet.
A paraj leveleket tedd egy edénybe, add hozzá a sajtot, az áfonyás keveréket az öntetet és a kenyérkockákat.

Uzsonnára, könnyű ebédre is alkalmas ez a doboz recept.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben