Madárbegysaláta körtével és diós sajtkrémme

Hozzávalók:


Elkészítés:

Az olajat felhevítjük egy serpenyőben, és körülbelül 2 perc alatt megpirítjuk benne a diót. Ha kész, leszűrjük, és az olajat félretesszük.

A sajtkrémet beletesszük egy kis tálkába, és hozzákeverjük az olajban pirított dió felét, majd sózzuk, borsozzuk.

A félretett olajat egy kis tálkában kézi habverővel összekeverjük a citrom levével, és ezt is beízesítjük sóval, borssal.

A körtéket kimagozzuk, majd fél centi vastag szeletekre vágjuk, végül mindegyik szeletet megcsepegtetjük egy kis citromlével, hogy ne barnuljanak meg.

A madárbegy salátát összekeverjük az öntettel, és elrendezzük a tányéron. Ráfektetjük a körteszeleteket, és melléhalmozunk a diós sajtkrémből. Utolsó lépésként az egészet megszórjuk a maradék pirított dióval.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben