Céklás heringsaláta

Hozzávalók:

Salátához:

Elkészítés:

A cékla levét gyümölcscentrifugában kinyomjuk, majd átöntjük egy serpenyőbe, és 5-6 perc alatt besűrítjük, kb. a harmadára. Belekeverjük a cukrot.

Ezt a sűrű céklalevet kiöntjük egy keverő tálba, majd kézi habverővel összekeverjük az ecettel és az olajjal, hozzáadjuk a joghurtot, a tormát, a kaprot, és sózzuk, borsozzuk.

A heringet lecsepegtetjük.

A zöldsaláta keveréket tányérra tesszük, ráöntjük a céklás öntetet. Ráfektetjük a heringszeleteket, és az egészet megszórjuk még egy kis kaporral.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben