Chillis tésztás ráksaláta

Hozzávalók:

  • 100 g széles metélt
  • 100g tisztított  főtt tisztított garnélarák
  • 2 darabolt paradicsom
  • 1 kis vörös hagyma, aprítva
  • 3 evőkanál friss koriander
  • 1 cs. eisberg jégsaláta

 

Öntetnek:

Elkészítés

Főzzük meg a tésztát forróvízben 8-10 perc alatt

Csöpögtessük le, mossuk át hideg vízzel és ismét csöpögtessük le.

Tegyük egy nagyobb tálba a rákokat, paradicsomot, hagymát és koriandert.Keverjük össze a dresszing összetevőit és öntsük a tálba. A lecsöpögtetett tésztát és a salátalevelekt tegyük bele a tálba és alaposan keverjük össze az összetevőket. Tálalhatjuk!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben