Saláta lazac steak-kel, és avokádóval

Hozzávalók:

1 csomag, eisberg Advent Mix
800g, lazacfilé
1 avokádó
50g, vaj
2 grapefruit
1 üveg, eisberg Ezersziget öntet

Elkészítés:

A lazacot külön vágódeszkán csipesszel megszabadítjuk a szálkáitól.
A bőrét levágjuk, majd a halat olívaolajon átsütjük. Hozzá sót és borsot teszünk.
Amíg sül a hal, nyugodtan elkészítjük a köretet.
Az avokádót a mag körül félbevágjuk, majd mint a lottósorsolásnál a golyót, elcsavarjuk, és egy könnyed mozdulattal kiszedjük a magot. Szeletekre vágjuk, és leszedjük a héját. Teszünk rá egy kis vajat, amit villával eldolgozunk a szeleteken.
A halat megfordítjuk, és a már megsült oldalára az avokádót egyenként rátesszük.
Egy grapefruitot meghámozunk, és a héjából a levet kifacsarjuk.
A halhoz még egy kis vajat teszünk.
eisberg Advent Mix salátakeveréket és eisberg ezersziget öntetet egy tálban összekeverünk.
A jól átsült halat szalvétán lecsepegtetjük és a salátával tálaljuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben