Sült lazacos saláta

Hozzávalók

  • 3 közepes burgonya 
  • 1 csomag spárga átlósan keresztben feldarabolva (1 cm) 
  • ¼ teáskanál só
  • 1/4 teáskanál bors
  • 75 dkg  lazac filé
  • 2 teáskanál olaj
  • 15 dkg friss zamatos salátalevél 
  • 4 evőkanál zöld hagyma karikázva 
  • 8 koktélparadicsom negyedelve
  • 2 evőkanál balzsamecet 
  • 2 evőkanál pesto

Elkészítés

Helyezd a burgonyát egy nagyobb edénybe, önts rá vizet és forrald fel. Lassú tűzőn 12 perc alatt főzd meg. A spárgát főzd meg kb 3 perc alatt, amíg fő a burgonya. Csepegtesd le.

Sózd és borsozd meg a lazacot.  Forrósítsd meg az olajat közepes lángon süssd meg a lazacot. Mindkét oldalát 4-4 percig süssd kb, amíg a hal könnyen szétválik a villával. Vedd ki a halat és tedd félre. Vedd le a bőrét!

A lazacot keverd össze a burgonyával , zöld salátával,hagymával, paradicsommal. Készíts öntete a balzsamecetből, pesztóból és ezzel öntözd meg a salátát.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben