Tökmagolajos saláta tengeri halnyárssal

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tengeri halat szép szeletekre vágjuk, majd bambusznyársra felhúzzuk.
Nagyobb lapos serpenyőbe száraz fehérbort öntünk, kicsit felforraljuk.
Teszünk hozzá babérlevelet, chilit, fokhagymát, citromlevet, sót, borsot. Erre a fél centis lére ráfektetjük a tengeri halnyársakat. Az edényt lefedjük, három percig gőzöljük, majd megfordítjuk ismét három percre. Kis vajat hozzáadhatunk.
Tökmagolajat  eisberg Delux mix salátakeverékkel összekeverjük, majd az elkészült hallal tálaljuk.
Végül egy kis tökmagot felmelegített serpenyőben megpirítunk, és az egészre rászórjuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben