Tonhalkrémes saláta hideg borjúsülttel

Hozzávalók:

Elkészítés

Kevés olívaolajon elősütjük a borjú ez esetben fehérpecsenye mindkét oldalát, majd 150 fokos sütőben méretétől függően körülbelül 20 percig sütjük.
Az eisberg bolero salátakeverékhez készítünk egy tonhalkrémes dresszinget.
Ehhez eisberges joghurtöntetet, dobozos natúr tonhalkonzervet, sót, borsot, limeot és kapri gyümölcsöt alaposan összeturmixolunk. 
Amikor a hús megsült, hagyjuk kihűlni, berakhatjuk a hűtőbe, akár másnapig is pihenhet. Ezt követően szép vékony szeletekre vágjuk.
Kapribogyóval és lime cikkelyekkel díszítjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben