Valentin saláta

Hozzávalók:

Az öntethez:

Elkészítés:

A tengeri halfilét külön deszkán felszeleteljük.
Petrezselymet, kápia paprikát, cukkinit apróra vágunk és egy tálba beleöntjük a felszeletelt vágott halfilével együtt. Sóval, borssal megszórjuk.
A tálba három tojást ráütünk az eddigiekre, és egy adag zsemlemorzsát hozzáadunk.
Az egész mindenséget összekeverjük.
A masszából a tenyerünkben lepényeket formázunk, majd forró olívaolajban hirtelen kisütjük. Mindkét oldalát 2-2 percig sütjük.
A céklalekvárt és az eisberg joghurt öntetet összeturmixoljuk, míg szép babarózsaszín nem lesz. A céklalekvárt sima ecetes, vagy konzerv céklával is helyettesíthetjük.
Az eisberg valentin salátakeveréket az elkészült dresszinggel leöntjük, és a friss, ropogós halpogácsákkal együtt tálaljuk.

 

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben