Áfonyás pulykasaláta

Hozzávalók

Öntethez:

3 evőkanál áfonya szósz vagy lekvár
1/2 lime leve
1 evőkanál olivaolaj

Elkészítés:

Tegyük a pulyka darabokat, hagymát, chillit, céklát  és a salátaleveleket egy nagyobb tálba és keverjük el.
Keverjük össze az öntet összetevőit és öntsük a salátára. Kész is az áfonyás pulykasaláta! Tálalhatjuk!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben