Császárhússal tekert grillezett ceruzabab saláta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az eisberg salátához készítsünk ceruzabab tekercset! A ceruzabab vásárlásánál figyeljünk arra, hogy a zöldbab kemény legyen, bársonyos tapintású és szabályos alakú. Kevés kalóriát tartalmaz, rostokban gazdag, kiváló kálium- és kalciumforrás. A ceruzababot miután végeit levágtuk,forró vízzel leforrázzuk, le-csepegtetjük. Vékony szeletcsászárszalonnába tekerjük, majd picit megpirítjuk, megsütjük. Ha nincs császárszalonna, helyettesíthetjük sonkával is. eisberg Braziliana saláta mixet adunk hozzá, illetve eisberg Ezersziget öntettel összekeverjük, és a szalonnás babbal már tálalhatjuk is ezt a gyorsan elkészíthető fogást, hála a salátának, amit a zacskóból a tálba kell csak öntenünk. A végén koktélparadicsommal díszítjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben