Csirkés tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 100g masnitészta
  • 2 csirkemell
  • 100g uborka
  • 100g koktélparadicsom
  • olívaolaj
  • néhány szem olíva bogyó ízlés szerint
  • friss citromlé
  • csipet cukor
  • bors

Elkészítés:

A tésztát forró olajos sózott vízben 8-10 perc alatt kifőzzük.  A csirkemellet csíkokra vágjuk és serpenyőben készre pirítjuk.
Elkészítjük hozzá a pestot: az olívaolajat, citromlét, cukrot összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott uborkát és a félbe szelt koktélparadicsomot.
Végül a kifőtt  tésztára halmozzuk a pirított csirkemellet, megszórjuk az olívabogyóval és nyakon öntjük az öntettel.

Lezárható műanyag dobozba helyezzük és kész is a könnyű, de laktató munkaebéd!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben