Édes-ropogós kínai saláta

Hozzávalók:

  • 2 csomag csirke ízesítésű ramen kínai száraz tészta
  • 1-1,5 dl csésze olívaolaj
  • 100g cukor
  • 1 dl fehér borecet
  • 1 csomag eisberg szeletelt fehérkáposzta
  • 1 mandarin, cikkekre szedve
  • 1 konzerv vizigesztenye
  • 1 csomag újhagyma felszeletelve
  • 5 dkg napraforgómag
  • 5 dkg kesudió

Elkészítés:

Forró vízben főzzük puhára a tésztát.
Csöpögtessük le és egy nagyobb edényben keverjük össze a káposztával, mandarin gerezdekkel, vizigesztenyével, zöldhagymával, és a napraforgó magokkal.
Az olívás ecetes öntettel egyenletesen megöntözzük. Hűtőbe tesszük 2-4 órára. Tálaláskor hozzá keverjük a cashew diót és már fogyasztjuk is!

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben