Grillzöldséggel göngyölt sertésszűz zöldsalátával

Hozzávalók:

Elkészítés:

A friss padlizsánt, ropogós kápia paprikát és jól megérett cukkinit felszeletelünk és grillen, vagy bordás aljú serpenyőben átsütjük, közben sózzuk, borsozzuk.
Ha kész vagyunk, a felesleges olajat lecsepegtetjük a zöldségekről.
A sertés szüzet nyitott szeleteléssel kiterítjük, kissé megnyomkodjuk, sóval, borssal megszórjuk. A grillezett zöldségeket keresztbe rálapogatjuk. Aztán feltekerjük a hússal.
Bambusz pálcákkal, vagy fogpiszkálókkal átszúrjuk, és a pálcikák között felszeleteljük. A nyársakat egyenként serpenyőben kisütjük.
Amíg a hús sül elkészíthetjük hozzá a köretet. eisberg Salátamixet eisberg Joghurtos dresszinggel leöntjük.
A sertés szüzet megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára sütjük.
Végül a salátával együtt tálaljuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben