Kapros, húsos saláta

Hozzávalók:

  • 1 fej saláta, kicsi
  • 2 db nagy méretű paradicsom
  • 3 db paprika
  • 1 zacskó eisberg madársaláta
  • hagyma ízlés szerint
  • 1 nagy joghurt
  • 2dl (2,8%-os) tejföl
  • 5 db közepes csirkemell filé
  • bors
  • fokhagyma granulátum
  • majoránna
  • kapor
  • olívaolaj
  • sajt ízlés szerint lehet füstölt, trapista

Öntet:
Összekeverjük a joghurtot és a tejfölt, majd sóval, borssal, fokhagyma granulátumal és sok kaporral ízesítjük.

Elkészítés:

A húst felkockázzuk, tálba tesszük. Ráöntjük az olíva olajat és sóval, borssal, fokhagyma granulátummal, kaporral és egy kevés majoránnával, legalább 4 órát pácoljuk.
A zöldségeket és a sajtot is felkockázzuk.
A húst a pácoláshoz használt olajban megsütjük és megpirítjuk.
Tálaláskor a tányér közepére halmozzuk a vegyes zöldségeket, ráöntjük az öntetet, tetejére szórjuk a felkockázott sajtot és körberakjuk a hús falatokkal.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben