Karottás tagliatelle pirított baconnel

Hozzávalók (4 főre):

Elkészítés:

Első lépésként a tagliatelle tésztát megfőzzük.
Ezt követően a császárhúst kockákra vágjuk, majd olajban egy kis mandulával, mazsolával együtt megsütjük.
Ezután vékony csíkokra vágjuk a cukorborsót, majd a húshoz hozzáadjuk.
Az edénybe beleöntjük az eisberg julienne répakeveréket.
Mézet ízlés szerint rácsepegtetünk, majd az eisberg Ezersziget öntetet is eloszlatjuk az ételen.
A megfőtt, leszűrt tagliatelle tésztát a serpenyőben lévő eddig elkészült szószhoz hozzáadjuk, majd jó alaposan összekeverjük.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben