Kefíres tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg orsótészta
  • 10 dkg pulykamellsonka
  • 1 pohár kefir
  • 1 kisebb jégsaláta
  • fél kígyóuborka
  • fél citrom leve
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • saláta fűszerkeverék

Elkészítés

Nagyon gyors, hiszen csak a tésztát kell kifőzni a többi hozzávalót egyszerűen csak fel kell darabolni. A pulykamellsonkát a jégsalátát és az uborkát csíkokra szeljük. Egy kisebb edényben elkeverjük a kefirt a citromlével, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a saláta fűszerkeveréket, ízlés szerinti mennyiséggel (1-2 teáskanál).
A kifőtt tésztával összekeverjük a hozzávalókat és kész is a könnyű, de laktató tavaszi ételünk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben