Marhahús spenóttal és gyümölcsökkel

Hozzávalók:

  • 50 dkg marha steak
  • 2 evőkanál vinegar
  • 1 evőkanál Worcestershire szósz
  • 1 evőkanál szeletelt hagyma
  • 1 evőkanál szezámmag
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 zúzott fokhagyma gerezd
  • 1/2 teáskanál chili por
  • 1/8 teáskanál fehér bors
  • 1 evőkanál olaj
  • 50 dkg spenót
  • 2 narancs, gerezdekre szedve
  • lehetőség szerint 50dkb szeletelt eper

 

Elkészítés:

Klopfoljuk ki a marhaszeletet vékonyra és oldalanként 6-7 percig süssük forró olajban, amíg át nem sül . Vágjuk csíkokra a marhaszeletet és tegyük üvegtálba. Keverjük el az ecetet a Worcestershire szósszal, hagymával, szezámmaggal, cukorral, fokhagymával, chilivel, és borssal. Majd adjuk hozzá az olajt amíg teljesen össze nem keveredik.Öntsük a marhahúsra, majd tegyük hűtőbe 2-3 órára.Tegyük tányérra felvágott spenót leveleket, helyezzük rá a marha húst, narancsot és a szeletelt epret.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben