Marhasült salátával

Hozzávalók:

  • 20 dkg marhahús (hátszín, bélszín)
  • só, bors
  • 2 tk. olívaolaj
  • 1 sonkahagyma
  • 10 dkg darabolt paradicsom
  • 1 csipetnyi cukor
  • néhány csepp tabasco
  • 1 fej saláta
  • 2 paradicsom
  • 1 kisebb kígyóuborka
  • 1 ek. balzsamecet


Elkészítés:

Melegítsd fel a sütőt 200 Celsius-fokra. Sózd és borsozd meg a húst. 1 tk. olajat hevíts fel egy serpenyőben, majd pirítsd rajta aranysárgára a hús mindkét oldalát. Vedd ki a húst, tedd egy tepsibe,  rakd a forró sütőbe, és a középső rácson puhítsd még 25 percig. Közben pucold meg a hagymát, vágd apróra, és 1 tk. olajon pirítsd üvegesre abban a serpenyőben, amiben a húst sütötted. Add hozzá a paradicsomokat, a cukrot, a tabascót, borsozd, sózd, és hagyd kis lángon rotyogni 10 percig. A friss paradicsomokat, a saláta friss közepét és az uborkát vágd apróra. Ecetből, olajból, borssal és sóval készíts öntetet, és öntsd a salátára. Azonnal tálalhatod a paradicsomszószos marhasülttel.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben