Mogyorós Marhahús zöldsaláta ágyon

Hozzávalók:

  • 2 szelet marha steak, csíkokra vágva  
  • 1/2 közepes vöröshagyma kockákra vágva
  • 3 evőkanál friss koriander
  • 15 dkg szeletelt zöld salátalevél  
  • 2 evőkanál mogyoró

Szójás – citromos öntet:

  • 2 evőkanál friss citromlé
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 teáskanál cukor
  • 2 teáskanál szezám olaj  
  • 1 kevés frissen őrölt bors
  • 1 nagy gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:
Süssük meg csontozott marhaszeleteket olajban, ízlés szerint 10-15 perc alatt. Az öntet összetevőit keverjük össze egy kisebb edényben.
Keverjük össze a húst a hagymával, korianderrel és közepes tálban, adjuk hozzá az öntetet, majd zöld salátaágyon mogyoróval meghintve tálaljuk!

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben