Pácolt pulykamell sárgadinnyével

Hozzávalók:

  • 400 g füstölt főtt pulykamell sonka
  • 200 g salátakeverék
  • 1dl olaj
  • 2db közepes sárgadinnye
  •  ½ citrom leve
  • 1 tojás sárgája


Elkészítés:

A dinnyét felcikkezzük, a magját eltávolítjuk és a vékonyan felszeletelt pulykasonkát ráterítjük. A képen látható módon tányérra tesszük a tépett salátakeverékkel együtt és meglocsoljuk a citromos dresszinggel, melyet a következőképpen készítünk: a tojássárgáját keverő tálba helyezünk, összekeverjük a szűrt citromlével, sóval, őrölt fehér borssal, majd lassú sugárban, állandó kevergetés mellett hozzáadjuk az olajat.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben