Pirított káposztasaláta grillezett császárhússal

Hozzávalók:

    1 csomag, eisberg Vitamin salátamix
    4 db, füstölt főtt császárhús
    6 ek, méz
    6 ek, szójaszósz

Elkészítés:

A császárhúst serpenyőben vagy grillen megsütjük. Grillezés közben mézzel megkenjük.
Ezután szójaszósszal meglocsoljuk, megforgatjuk. Miután kellemesen átsült, kivesszük.
Ugyanabban a serpenyőben az eisberg vitamin mix káposztasalátát megforgatjuk, megfonnyasztjuk. Adunk hozzá még egy kis mézet és szójaszószt.
A megpirult káposztát a császárhússal együtt tálaljuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben