Répalekváros tortillatekercs salátával

Hozzávalók (4 főre):

Elkészítés:

Veszünk négy tortillát, és száraz serpenyőben vagy akár nyílt láng felett megmelegítjük.
 Rákenjük a borjúmájat, valamint a narancsos répalekvárt, a tetejét megszórjuk eisberg Family, vagy Grill salátakeverékkel.
 Szorosan felcsavarjuk. Fogpiszkálót vagy bambusz nyársat szúrunk bele 2 centinként, hogy ne essen szét. Majd szépen felvágjuk, és tálalhatjuk is!

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben