Sertésszűz salátás burgonyapürével

Hozzávalók:

Elkészítés:

A sertésszüzet nagyobb kockákra vágjuk. Elővesszük a vékonyra szelt sonkát, sózzuk, borsozzuk, majd egyenként belegöngyölgetjük. 3 evőkanál olívaolajban egyenletesen mindkét oldalát alaposan átsütjük.
A meghámozott krumplit megfőzzük. Ha megpuhult, leszűrjük és tejszínnel, vajjal összekeverjük.  Az így elkészült krumplipürét eisberg Fitness salátakevrékkel egybeforgatjuk.
Az átsült húst és a pürésalátát egy kis sült koktélparadicsommal megbolondítjuk.

Tekintsétek meg, hogyan készítettük:

Média

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben