Zöldborsós saláta

  • 1 cs. eisberg jégsaláta
  • 1 zöldhagyma 
  • 1 konzerv vízigesztenye 
  • 5 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 2 dl majonéz 
  • 1 evőkanál cukor 
  • 5 dkg reszelt parmezán sajt 
  • 5 dkg bacon
  • 5 kemény tojás cikkekre vágva 
  • 6 paradicsom cikkekre vágva

Elkészítés

Rétegezd a salátát, hagymát, vízigesztenyét, borsót egy nagyobb tálba. Öntözd meg a majonézzel cukorral és parmezánnal.

Tedd hűtőbe egy éjszakára.

Pirítsd meg a kockákra vágott bélszínt. Add a salátához a tojásokkal és a cikkekre vágott paradicsommal és tálalhatod is.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben