Impresszum

A salatazz.hu honlap üzemeltetője az eisberg Hungary Kft... A  honlapot és valamennyi érintett alkotóelemet az eisberg csoport kizárólagos tulajdonának tekinti.

A honlap, vagy annak hozzá tartozó részének valamennyi teljes vagy részleges reprodukálása, ábrázolása vagy további terjesztése nem engedélyezett, kivéve az eisberg csoport megelőző írásbeli engedélyével. Ezen szabály alóli kivételt képeznek a cikkek és sajtóközlemények.

 1. Ki e honlap üzemeltetője?
  eisberg Hungary Kft.
 2. Cím
  Gyál 2360 Kisfaludy u. 63.
 3. Kapcsolat, e-mail
  eisberg Hungary
  Értékesítési, marketing & kommunikáció részleg
  marketing@eisberg.com

Tartalmi felelősség

Honlapjaink tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal készítjük el. Ennek ellenére az eisberg csoport nem vállal semmilyen felelősséget a rendelkezésre bocsátott online-információk helyességéért, teljességéért és aktualitásáért.

Felelősségi utalás

Felelősségi igények az eisberg csoporttal szemben, amelyek anyagi vagy eszmei típusú károkra vonatkoznak, amelyek a rendelkezésre bocsátott információk használatából/nem használatából, ill. hibás vagy hiányos információk használatából erednek, alapvetően kizártak, amennyiben az eisberg csoport oldalán nem áll fenn bizonyíthatóan szándékos vagy súlyosan gondatlan hiba.

Linkek

Külső honlapokra való közvetlen vagy közvetett linkekért nem vállalunk felelősséget e honlapok tartalmáért vagy adatvédelmi praktikáiért. Az eisberg csoport különösen nem vállal felelősséget a harmadik személyek által rendelkezésre bocsátott információk elérhetőségéért, helyességéért, teljességéért, aktualitásáért vagy jogszerűségéért.

Adatvédelem

Szerveradatokat nem adunk tovább harmadik személyeknek, hanem csak általános statisztikai célokra elemezzük őket. Ez teszi lehetővé számunkra az internetes megjelenésünk folyamatos optimalizálását.

Az impresszum-kötelezettség keretében nyilvánosságra hozott kapcsolat-adatok harmadik személyek általi, a nem kifejezetten igényelt reklámok és információs anyagok továbbítására szolgáló felhasználását ezúton kifejezetten visszautasítjuk.

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
  >Bővebben
 • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
  >Bővebben
 • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

  >Bővebben

Események

>További eseményeink
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk a felhasználói élmény biztosítása és statisztikai célokból. A bővebben gombra kattintva megismerheti Adatvédelmi irányelveinket.
Bővebben Rendben