Almás-sonkás saláta kéksajtöntettel

Hozzávalók / 3 adag

•    1 közepes alma
•    8 dkg feketeerdő sonka
•    8 dkg kéksajt
•    15 dkg Pikáns salátakeverék
•    1 dl joghurt (natúr)
•    bors ízlés szerint (frissen őrölt)
•    snidling ízlés szerint

Elkészítés:

1.    Az almát julienne-re vágjuk.
2.    A joghurtba belereszeljük a kéksajt felét, és borssal ízesítjük.
3.    A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A salátát összekeverjük a sonkával és az almával, rálocsoljuk az öntetet, és morzsolunk rá maradék kéksajtot.
4.    Megszórjuk a snidlinggel, és azonnal tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben