Csirkemájsaláta gránátalmával

Hozzávalók / 4 adag

A májhoz
•    1 közepes db vöröshagyma
•    40 dkg csirkemáj
•    római kömény ízlés szerint
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint
•    1 citromból nyert reszelt citromhéj
•    1 ek olívaolaj
A salátához
•    1 citromból nyert citromlé
•    4 ek olívaolaj
•    1 csipet só
•    bors ízlés szerint
•    1 db gránátalma
•    300 g Verona salátakeverék

Elkészítés

A májhoz
1.    A vöröshagymát apróra vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk.
2.    Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, római köménnyel ízesítjük, majd lefedve pároljuk 10 percig.
3.    Levesszük a fedőt, és további 5 percig pirítjuk.
A salátához
1.    Az olívaolajat összekeverjük a citromlével, egy csipet sóval és kevés frissen őrölt borssal.
2.    A gránátalmát kimagozzuk, és hozzáadjuk a magokat az öntethez.
3.    A salátakeveréket tálba szedjük, majd meglocsoljuk az öntettel, és a megpirított májjal együtt tálaljuk.
4.    Kevés citromhéjat reszelünk a tetejére.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben