Gyros-saláta

Hozzávalók / 3 adag

•    12 dkg bárányhús
•    15 dkg Betyár salátakeverék
•    1,5 dl joghurt
•    1 gerezd fokhagyma
•    0,5 közepes db kígyóuborka
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint
•    2 ek olívaolaj
•    5 dkg feta sajt
•    0,25 csokor menta

Elkészítés:

1.    A húst vékony csíkokra vágjuk. Olívaolajon hirtelen megsütjük a csíkokat, majd melegen tartjuk.
2.    A joghurtba belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott friss mentát. Az uborka egyharmadát picike kockákra vágjuk, és szintén hozzáadjuk.
3.    A salátát elkeverjük a vékony csíkokra vágott lilahagymával, a maradék, felkockázott uborkával, majd ráhelyezzük a felcsíkozott húst. Megszórjuk az elmorzsolt fetával, és a szósszal leöntve tálaljuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben