Húsvéti saláta

Hozzávalók / 2 adag

•    10 dkg főtt sonka
•    4 db főtt tojás
•    6 db retek
•    175 g joghurt (1 doboz)
•    1,5 ek majonéz
•    1 teáskanál ecetes torma
•    bors ízlés szerint
•    150 g Bolero salátakeverék

Elkészítés:

1.    A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és felnegyedeljük. A retket megmossuk és felkarikázzuk.
2.    A salátát tányérba tesszük, összekeverjük a retekkel, a sonkával. A tetejére tesszük a tojást.
3.    A joghurtot elkeverjük a majonézzel, a borssal és a tormával, és meglocsoljuk vele a salátát.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Szeretnénk kibővíteni online felületünket,
véleményed fontos számunkra.
Kitöltöm a kérdőívet

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben