Marinált narancsos zöldsaláta

Hozzávalók / 3 adag

A salátához
•    15 dkg Dolce vita salátakeverék
•    1 db narancs
•    1 narancsból nyert narancslé
•    1 közepes db lilahagyma
•    0,25 közepes db édeskömény
•    0,5 dl olívaolaj
•    1 csipet só
•    bors ízlés szerint (frissen őrölt)
Az öntethez
•    3 ek olívaolaj
•    1 narancsból nyert narancslé
•    1 teáskanál méz

Elkészítés:

A salátához
1.    A narancsot meghámozzuk és kifilézzük. A másik narancs levét kicsavarjuk, és összekeverjük az olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk.
2.    A lilahagymát vékony karikákra vágjuk, és a felkockázott narancshoz adjuk.
3.    Az egészet leöntjük az olívaolajos öntettel, és pár órára hűtőbe tesszük letakarva.
4.    A végén összeforgatjuk a salátalevelekkel és a vékony csíkokra vágott édesköménnyel.
Az öntethez
1.    A narancs levét elkeverjük az olívaolajjal, és belekeverjük a mézet is. Tálalás előtt összeforgatjuk a salátával.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben