Medvesaláta

Hozzávalók / 2 adag

A salátához
•    200 g Puszta salátakeverék
•    5 dkg mandulapehely
•    10 db koktélparadicsom
•    10 dkg kecskesajt
•    1 csokor medvehagyma
Az öntethez
•    2 ek olívaolaj
•    1 ek fehérborecet
•    só ízlés szerint
•    1 kk kakukkfű

Elkészítés:

A salátához
A salátát egy tálba halmozzuk. A koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk. A kecskesajtot rámorzsoljuk. A medvehagymát apróra vágjuk, és belekeverjük.
Az öntethez
Az öntet hozzávalóit egy kis befőttes üvegbe tesszük, alaposan összerázzuk, majd a salátára öntjük.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben