Piri-piri csirke salátával

Hozzávalók / 2 adag

A csirkéhez
•    25 dkg csirkemellfilé
•    1 citromból nyert citromlé
•    0,5 teáskanál só
•    2 gerezd fokhagyma
•    2 szál rozmaring
•    1 db chili (piri-piri)
•    0,5 teáskanál bors
•    2 ek olívaolaj
A salátához
•    200 g Dolce vita salátakeverék
•    1 citromból nyert citromlé
•    2 ek olívaolaj
•    1 szál rozmaring (apróra vágva)
•    1 csokor snidling (apróra vágva)

Elkészítés:

A csirkéhez
1.    A fűszereket összekeverjük a citromlével és az olívaolajjal, alaposan megforgatjuk benne a húst, és 1-2 óráig állni hagyjuk.
2.    A bepácolt húst felforrósított serpenyőben aranybarnára sütjük, majd kivesszük, hagyjuk egy kicsit pihenni, és szeletekre vágjuk.
A salátához
1.    A citromot és az olívaolajat összekeverjük a friss fűszerekkel és egy csipet sóval, majd a salátakeverékkel alaposan összeforgatjuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben