Hozzávalók / 2 adag
A csirkéhez
• 200 g csirkemellfilé
• 1 ek halszósz
• 1 ek szójaszósz
• 1 teáskanál cukor
• 2 ek olívaolaj
A salátához
• 280 g Eisberg mix salátakeverék
• 1 csokor menta
• 1 csokor bazsalikom
• 2,5 dkg pirított földimogyoró (3 evőkanál)
• 450 g pomelo (1 db)
• 2 ek földimogyoró olaj
Elkészítés:
A csirkéhez
1. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd a kockára vágott csirkével összeforgatjuk, és fél órát állni hagyjuk.
2. A csirkét nyársa húzzuk, és grillserpenyőben megsütjük.
A salátához
1. A salátát egy tálba tesszük, beletépkedjük a friss fűszereket.
2. A pomelót megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd a salátához adjuk.
3. A mogyoróolajjal meglocsoljuk, és apróra vágott földimogyoróval megszórjuk.