Pomelosaláta csirkenyárssal

Hozzávalók / 2 adag

A csirkéhez
•    200 g csirkemellfilé
•    1 ek halszósz
•    1 ek szójaszósz
•    1 teáskanál cukor
•    2 ek olívaolaj
A salátához
•    280 g Eisberg mix salátakeverék
•    1 csokor menta
•    1 csokor bazsalikom
•    2,5 dkg pirított földimogyoró (3 evőkanál)
•    450 g pomelo (1 db)
•    2 ek földimogyoró olaj

Elkészítés:

A csirkéhez
1.    A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd a kockára vágott csirkével összeforgatjuk, és fél órát állni hagyjuk.
2.    A csirkét nyársa húzzuk, és grillserpenyőben megsütjük.
A salátához
1.    A salátát egy tálba tesszük, beletépkedjük a friss fűszereket.
2.    A pomelót megtisztítjuk, kockára vágjuk, majd a salátához adjuk.
3.    A mogyoróolajjal meglocsoljuk, és apróra vágott földimogyoróval megszórjuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben