Salátamix marinált gombafalatokkal

Hozzávalók / 3 adag

•    15 dkg Verona salátakeverék
•    10 dkg gomba (vegyes gombamix)
•    0,5 citromból nyert citromlé
•    3 ek olívaolaj
•    100 ml fehérborecet
•    100 ml szójaszósz
•    só ízlés szerint
•    bors ízlés szerint

Elkészítés:

1.    A gombákat megmossuk, felszeleteljük. Minél több fajtával dolgozunk, annál finomabb lesz!
2.    Egy kisebb edényben összekeverjük a szójaszószt a fehérborecettel, és beletesszük a gombákat. Hagyjuk állni jó 3-4 órát.
3.    A bombákat kivesszük, lecsöpögtetjük.
4.    Az olívaolajból és a citromléből sóval-borssal egy könnyű vinegrette-et keverünk.
5.    Meglocsoljuk vele a salátát, ráhelyezzük a gombákat, és azonnal fogyasztjuk.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
  • Ahhoz, hogy kiválassz egy jó salátareceptet, és utána a legjobb formában tudd elkészíteni, meg kell ismerned az alapanyagokat, azok előkészítését, jellemzőit.
    >Bővebben
  • Nézd meg, hogyan kell csinálni! Legszuperebb receptjeink elkészítését videóra vettük, hogy még könnyebben eltudjad készíteni otthon is! Nézd meg, készítsed el, táplálkozz egészségesen!
    >Bővebben
  • Érdekel, hogyan telnek az eisberg hétköznapjai? Milyen technika és szakmai tudás húzódik meg az eisberg friss salátái mögött? Akkor tarts velünk és pillants be a kulisszák mögé!

    >Bővebben

Események

>További eseményeink

Hírlevél

Az oldal sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény biztosítása érdekében.

Rendben